next event
search
Countdown naar GLORY COLLISION 2Bron foto: ODC - Mixfight European Fight Network

Countdown naar GLORY COLLISION 2

Dec 19, 2019 Kom alvast in de stemming met de Countdown naar Glory: COLLISION 2.
De dag des oordeels komt steeds dichterbij. Drie jaar na dato stappen Glory Zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven en Badr Hari weer de ring in. Morgen staat nog de weging op het programma en dan zal zaterdag de strijd losbarsten in het Gelredome, in Arnhem.

Stopt of diskwalificatie 
Verhoeven won drie jaar geleden de eerste ontmoeting met Hari. Destijds kon de Golden Boy niet meer doorvechten wegens een armblessure. The King of Kickboxing blikt terug op zijn eerste confrontatie en laat weten wat hij over Hari heeft geleerd.

''Dat hij onzeker is en dat hij opgeeft'', aldus Verhoeven in gesprek met Glory.  ''Ik deed het best goed. Ik voelde me heel goed. De snee gebeurde tijdens de training. Ik wist dat hij mij hoe dan ook een keer zou raken en dat de snee open zou gaan, dus daar maakte ik me niet druk om.''

''Ik heb geen idee, echt geen idee. Na mijn mening kan ik alleen zeggen dat het er vreemd uitziet, dat is mijn mening'', zegt Verhoeven over Hari's armblessure. ''Hij zou anders gestopt worden. Ik heb hem dit vaker zien doen, in welke situatie dan ook. Elk moment dat hij in de problemen komt gebeurt er iets, hij stopt of hij wordt gediskwalificeerd. Ik ga hem knock-out slaan voordat hij ermee stopt. Dit gaat niet leuk worden voor hem. Het gaat niet leuk worden. Dit wordt een lastig gevecht.''

Not Impressed
Hari is niet onder de indruk van 'punten vechter' Verhoeven. De Golden Boy somt een lijstje op vol met legendes die hij knock-out geslagen heeft als voorbeeld waarom hij niet bezorgd is.

''Man, ik heb tegen heel veel taaie gasten gevochten. Ik vocht tegen Semmy Schilt. hij is de vader des vaders, hij was onverslaanbaar. Hij is geweldig en hij speelde met Rico. Hij was de man en ik sloeg hem binnen één minuut knock-out. Ik heb grote jongens verslagen, ik heb sterke jongens gezien, Ik vocht tegen Alistair Overeem, hij is geweldig. Zo sterk en ik sloeg hem knock-out. Ik vocht tegen Peter Aerts, sterk, ik sloeg hem knock-out. Ik vocht tegen Ray Sefo, deze gast is geweldig, hij is een legende met een kin van staal, ik sloeg hem knock-out. Hoe kun je mij vertellen dat deze gast (Verhoeven red.) mij onder de indruk krijgt, als ik zoveel mensen knock-out heb geslagen. Want hij wint in zeven jaar vijftien gevechten op punten of zoiets? Daar ben ik niet van onder de indruk.''REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk