next event
search
Titelgevecht en kans op wraak tijdens GLORY 73 ShenzenBron foto: GLORY

Titelgevecht en kans op wraak tijdens GLORY 73 Shenzen

Dec 6, 2019 Een titelgevecht, een toernooi en een kans op wraak, dit is GLORY 73 Shenzen.

De strijd barst dit weekend weer los tijdens GLORY 73 in Shenzen, China. Zaterdag 7 december staan er interessante gevechten op de kaart. Zo staan er op het hoofdprogramma een titelgevecht, een toernooi en een kans op wraak.  

Lichtgewichttitel
Marat Grigorian zal zijn lichtgewichttitel verdedigen tegen de ongeslagen Elvis Gashi, die nu al 5 gevechten lang wint. Grigorian won tijdens GLORY 65 de titel van Sitthichai Sitsongpeenong en verdedigde hem succesvol tegen Tyjani Beztati tijdens GLORY 69 in Düsseldorf. Niet alleen staat de titel in dit gevecht op het spel, maar ook de winstreeks van Gashi. 

‘Fight of the Year’
Voor de 2e keer zullen Josh Jauncey en Stoyan Koprivlenski elkaar treffen in de ring. Koprivlenski verloor door ‘split decision’ van Jauncey tijdens GLORY 54 in Birmingham. Hun vorige gevecht was genomineerd voor ‘Fight of the Year 2018’, daarom wordt nu ook weer een knal partij verwacht. Natuurlijk is Stoyan ook opzoek naar wraak en zal zijn lot nu niet meer in de handen van de jury willen leggen.  

Vedergewicht toernooi
Shenzen is tevens het podium voor een 4-mans ‘Aziatisch’ vedergewicht toernooi. In de halve finale zal de Chinese Hu Binquian tegenover de Filipijns-Australische River Daz en Meng Goafeng, ook uit China, tegenover de Japanse Masaya Kubo. Na de partij van Jauncey en Koprivlinski zal de finale van het toernooi plaatsvinden.

Veronica TV zal GLORY 73 online streamen op zaterdag ochtend vanaf 11:00.




REACTIES