next event
search
Volledige fightcard GLORY Collision 2 bekend!Bron foto:

Volledige fightcard GLORY Collision 2 bekend!

Dec 6, 2019 Het volledige programma van GLORY Collision 2 op 21 december in Arnhem is nu bekend! De fightcard is weer goed gevuld met interessante partijen.

Een aantal gevechten waren al bekend gemaakt zoals die van Mohammed Jaraya tegen Massaro Glunder, Alex Pereira tegen Ertugrul Bayrak en de partijen van Michael Duut, Jahfarr Wilnis en Donovan Wisse. 

Titelshot
Nu zijn er nog 6 extra gevechten toegevoegd aan het programma die de avond compleet maken. Zo komt Luis Tavares in actie tegen Stéphane Susperregui tijdens Collision 2. De 35-jarige Susperregui won tijdens GLORY 69 nog van Felipe Micheletti, een vechter die Tavares tijdens GLORY 66 in Parijs niet wist te verslaan. Stéphane die onderweg is naar een titelshot hoopt hetzelfde te doen met Luis. Het is nog maar de vraag of de jonge en hongerige Tavares zich uit het veld laat slaan. 

Verlies
Kevin van Heeckeren mag ook in Arnhem de ring betreden, zijn tegenstander zal de Zweedse Ulric Bokeme zijn. Beide heren komen net van een verlies. Van Heeckeren verloor van Jakob Styben en Bokeme van Yousri Belgaroui, beide tijdens GLORY 69 in Düsseldorf. 

Dit is het volledige programma. 

COLLISION 2:

Rico Verhoeven vs. Badr Hari

Luis Tavares vs. Stéphane Susperregui

Mohammed Jaraya vs. Massaro Glunder

Zakaria Zouggary vs. Ten Pow

 

GLORY 74:

Alex Pereira vs. Ertugrul Bayrak

Serhii Adamchuk vs Aleksei Ulianov

Michael Duut vs. Ariel Machado

Itay Gershon vs. Li Sanjin

 

SUPERFIGHT SERIES:

Jahfarr Wilnis vs. Antonio Plazibat

Donovan Wisse vs. Cesar Almeida

Cihad Kepenek vs. Nordine Mahieddine

Kevin van Heeckeren vs. Ulric Bokeme

Yi Xu vs. Rebekah Irwin




REACTIES