next event
search
Vanavond Enfusion Live Abu Dhabi!Bron foto:

Vanavond Enfusion Live Abu Dhabi!

Dec 6, 2019 Vrijdag 6 december vindt Enfusion #92 en #93 plaats in Abu Dhabi en dat wil jij niet missen!

Een zwaargewichttoernooi en een wereldtitelgevecht, de kaart van Enfusion #92 en #93 in Abu Dhabi is weer goedgevuld. Op vrijdag 6 december betreden de vechters weer de ring om te strijden om de winst. 

Zwaargewicht toernooi
Tijdens Enfusion #92 zal de Nederlander Levi Rigters deelnemen aan een zwaargewicht toernooi en neemt het op tegen Rade Opacic. Ook Martin Pacas en Giannis Stoforidis zullen vechten om een plekje in de finale. De winnaar van dit toernooi zal 2 gevechten moeten winnen op 1 dag. Als reserve partij staat niemand minder dan Fred Sikking tegenover de jonge Nidal Bchiri. De inmiddels 39-jarige Sikking staat altijd klaar om te knokken en tegen wie maakt hem niet uit. Bchiri is een relatief jonge vechter die al mooie overwinningen op zijn naam heeft, zo sloeg hij in 2018 Errol Zimmerman nog knock-out. 

‘Champ champ’
Op het hoofdprogramma van Enfusion #93 staan ook Nederlandse vechters zoals Sarèl de Jong, Marouan Toutouh en Tayfun Ozcan. Ozcan die al wereldkampioen is op -72.5kg en deze titel al 4 keer verdedigd heeft, wil ook de -70kg wereldtitel veroveren van Jonay Risco. In februari 2017 stonden de 2 ook al tegenover elkaar, toen op 72.5 kg. Het gevecht werd gestopt in de 1e ronde door de ring arts. Tayfun mocht niet meer verder en Jonay ging met de winst naar huis. Zal de Nederlands-Turkse kampioen na vanavond zichzelf ‘champ champ’ mogen noemen?

Vanavond om 20.30 wordt het evenement uitgezonden op VICE. 




REACTIES