next event
search
Conor McGregor stijgt op 155-rankings en komt de 170-rankings binnenBron foto:

Conor McGregor stijgt op 155-rankings en komt de 170-rankings binnen

Jan 22, 2020 Conor McGregor ziet Lightweight ranking stijgen na gevecht op Welterweight.
Voormalig UFC Feather - en Lightweight kampioen Conor McGregor is gestegen op de UFC Lightweight rankings. UFC-president Dana White heeft meermaals laten weten dat hij een rematch wil tussen UFC Lightweight kampioen Khabib Nurmagomedov en McGregor. The Notorious is daarnaast ook de Welterweight rankings binnengekomen.

McGregor stapte afgelopen weekend de UFC-octagon in na een lange afwezigheid. The Notorious trof mede-lightweight Donald Cerrone, maar ontmoette hem op welterweight. Iets dat tot veel vragen leidde binnen de MMA-wereld. Na zijn snelle TKO overwinning ziet McGregor zijn naam alsnog stijgen op de 155-lijst. Vanuit marktwaarde is het geen geheim dat de UFC McGregor graag als kampioen zien.

Rankings
The Notorious stijgt één plek en neemt hierdoor de 3e plek over van Justin Gaethje. McGregors hoofdcoach John Kavanagh hoopt dat Gaethje de volgende tegenstander wordt voor The Notorious. Hij wil ook deze partij op 170 hebben. Naast zijn 155-stijging is McGregor ook de 170-ranking binnengekomen. Hier bezit hij vanaf deze week de 14e plek. 




REACTIES