next event
search
Coach Cerrone: 'We hoeven ons alleen zorgen te maken om zijn linkerhand'Bron foto:

Coach Cerrone: 'We hoeven ons alleen zorgen te maken om zijn linkerhand'

Jan 3, 2020 Donald Cerrone's coach Jafari Vanier ziet alleen gevaar in Conor McGregors linkerhand en de eerste ronde.
De UFC begint 2020 met een knaller van een Main Event tussen Conor McGregor vs. Donald Cerrone. Cowboy's worstelcoach Jafari Vanier liet onlangs weten dat ze zich alleen zorgen hoeven te maken om McGregors befaamde linkerhand. 



Het verhaal tussen McGregor en Cerrone begon tijdens de UFC 197 persconferentie waarin The Notorious de inmiddels iconische 'Red Panty Night' uitspraak introduceerde. Cowboy liet hier weten dat McGregor een toontje lager moest zingen en dat hij niets te zoeken heeft in de Lightweight divisie. Fast forward enkele jaartjes en Cerrone ontmoet eindelijk de inmiddels voormalig UFC Feather - en Lightweight kampioen McGregor voor een Welterweight partij op UFC 246.

Linkerhand
In een Amazon Prime documantaire sprak Vanier zich uit over de gevaren van McGregor. Hierin liet hij weten dat ze McGregor alleen gevaarlijk is met zijn linkerhand en in de eerste ronde.

''We hoeven ons alleen zorgen te maken om zijn linkerhand en de eerste ronde'', aldus Vanier. ''De eerste ronde trekt hij gelijk vol ten aanval. Je ziet Cowboy nooit vermoeid raken. Na één, anderhalve ronde raakt Conor vermoeid. Dan zit er niet meer veel kracht en snelheid achter zijn linkerhand. Zijn voetenwerk wordt minder en zijn handen worden zwaarder. Dit zijn dingen die we allemaal kunnen zien, dit is geen geheim.''

Herboren
McGregors coach John Kavanagh liet tijdens sociale media weten dat The Notorious beter dan
ooit is.




REACTIES