next event
search
Grigorian, Meksen, Mannaart en meer toegevoegd aan GLORY 75Bron foto:

Grigorian, Meksen, Mannaart en meer toegevoegd aan GLORY 75

Jan 6, 2020 Op zaterdag 29 februari zal GLORY weer terugkeren naar Nederland. Nu weer in het knusse Central Studios in Utrecht.

Na een extreem succesvolle GLORY Collision 2 in GelreDome Arnhem is het nu tijd voor een wat meer intieme sfeer. CEO Marshall Zelasnik vertelde dat ze de fight fans nog dichter bij de vechters willen laten komen, daar leent Central Studios zich perfect voor. 

Schouwtoneel
Een minder groot schouwtoneel zorgt niet voor een minder goed gevulde kaart. Van een aantal namen was al bekend dat zij de ring in Utrecht zouden betreden. Zo meldden wij al eerder dat vechters als Hamicha, Yousri Belgaroui en Tijani Beztati in actie zouden komen en dat Petchpanomrung zijn titel zal verdedigen tegen Serhii Adamchuk.

Voormalig kampioenen
Voormalig weltergewichtkampioen Harut Grigorian staat ook weer op de kaart nadat hij tijdens GLORY 64 zijn titel verloor aan Cédric Doumbé. Logischerwijs is Grigorian weer onderweg naar een titelshot, maar zal eerst langs Jamie Bates moeten. Een andere voormalig kampioen komt ook opnieuw in actie, Anissa Meksen neemt het op tegen Ji-Waen Lee. 

Switch
Na 2 gewonnen partijen in de zwaargewichtklasse maakt Roel Mannaart de switch naar licht-zwaargewichtklasse. Tijdens GLORY 75 zal Mannaart debuteren in de nieuwe divisie tegen Sergey Maslobojev, die voor de 2e keer de GLORY-ring zal betreden.

De partijen tot nu toe:
Petchpanomrung vs Serhii Adamchuk
Hamicha vs Dmitrii Menshikov
Yousri Belgaroui vs Jakob Styben
Tyjani Beztati vs Michaël Palandre
Harut Grigorian vs Jamie Bates
Anissa Meksen vs Ji-Waen Lee
Sergey Maslobojev vs Roel Mannaart
Mohammed Hendouf vs Bruno Gazani
Guerric Billet vs Artur Saladiak
Meng Goafeng vs Antonio Campoy




REACTIES