next event
search
'Geen BKB finale voor Hubert Geven door blessure'Bron foto: Rick Janssen

'Geen BKB finale voor Hubert Geven door blessure'

Jan 9, 2020 Weer geen Bare Knuckle Boxing voor Hubert Geven.

Hubert Geven zou 25 januari in de finale van het Bare Knuckle Boxing toernooi staan in Londen. Op donderdag ochtend moet de vechter melden dat dit gevecht niet door zal gaan. 

Gewicht
Geven zou september 2019 zijn debuut maken tijdens het BKB-event in de 02 Arena in Londen. Dit werd destijds gecanceld omdat zijn tegenstander het gewicht niet kon behalen. Dit zorgde ervoor dat Hubert zonder gevecht door ging naar de halve finale die op 16 november plaatsvond. De halve finale won Geven van Mark Rawes waardoor hij een plek bemachtigde in de finale die op 25 januari zou zijn. 

Gebroken
Op zaterdag 25 januari zou het dan zo ver zijn, Hubert treft zijn tegenstander Dean Smith in de finale. Maar de BKB-vechter heeft nu weer ander pech, namelijk een blessure. Geven meldt op zijn Instagram dat hij zijn linkerhand heeft gebroken en daarom op 25 januari niet zal vechten tijdens de finale van het BKB-toernooi. Het gevecht wordt verplaatst naar een andere datum. 
REACTIES