next event
search
Leandro Ataides vs. Reinier de Ridder | ONE Official TrailerBron foto: ONE Championship

Leandro Ataides vs. Reinier de Ridder | ONE Official Trailer

Feb 6, 2020 Bereid je optimaal voor op Reinier de Ridders titel-eliminatie gevecht met Leandro Ataides.
De ongeslagen Reinier 'The Dutch Knight' de Ridder treft morgen voormalig ONE Middleweight titeluitdager Leandro Ataides tijdens ONE: Warrior's Code. De winnaar verdient een gevecht met de Champ Champ Aung La N Sang, die zowel de Middleweight als de Light Heavyweight titel in zijn bezit heeft.

ONE carrières
The Dutch Knight heeft een perfecte MMA-record met een 100% finish rate. De Ridder won maar liefst acht partijen via submission en drie eindigde via (T)KO. Vorig jaar maakte hij zijn debuut voor de grootste Aziatische vechtorganisatie via een submission overwinning over Fan Rong. Daarna ontmoette hij de Braziliaanse Gilberto Galvao, die hij versloeg via een KO. Morgen staat hij voor zijn belangrijkste gevecht uit zijn carrière met een confrontatie met ONE Middleweight kampioen Aung La N Sang in het vooruitzicht.

De Braziliaan zal voor de 9e keer uitkomen voor ONE Champioenship. Na twee overwinning mocht Ataides in 2014 strijden tijdens de inauguratie van de ONE Middleweight titel, hier verloor hij van Igor Svirid. Het betekende het begin van een neerwaartse spiraal van drie opeenvolgende verliespartijen. Hij herpakte zich sterk en won zijn daaropvolgende drie partijen en is nu één overwinning verwijdert van een nieuwe titelkans.

Live & Gratis
ONE: Warriors Code zal vrijdag vanaf 11:30u Live en gratis te zien zijn via de ONE Championship app of ONE Championship YouTube kanaal.




REACTIES