next event
search
BKB Prizefighter Finale: Smith vs. Geven opnieuw uitgesteldBron foto: Rick Janssen

BKB Prizefighter Finale: Smith vs. Geven opnieuw uitgesteld

Mar 23, 2020 Driemaal is scheepsrecht voor de Bare Knuckle Boxing Prizefighter Finale tussen Hubert Geven vs. Dean Smith.
Hubert 'Gipsey King' Geven is voor de derde keer ingepland voor de Bare Knuckle Boxing Prizefighter Finale tegen Dean 'Smudger' Smith. De partij stond oorspronkelijk gepland voor 25 januari, maar Geven moest zich terugtrekken wegens een gebroken hand. De finale werd destijds verzet naar 23 mei, maar wegens het coronavirus is het opnieuw uitgesteld. De finale zal nu losbarsten op 13 juni 2020.

Uitgesteld
Geven liet via sociale media weten dat zijn partij wederom is uitgesteld. Nagenoeg alle sportevenementen in de wereld worden uitgesteld door toedoen van het coronavirus en ook BKB 22 ontkomt er niet aan.

''Happy Corona'', aldus Geven. ''De blote vuisten finale zou gevochten worden op 23 mei. Door Corona is deze uitgesteld naar 13 juni. 23 mei wordt 12 juni. BKB 22.''

Bare Knuckle Boxing
Geven zag zijn BKB-debuut uitgesteld worden door een te zware tegenstander. In de kwartfinale stond de Gipsy King gepland om te vechten tegen Bachir Fakhouri, maar deze kwam tot twee keer toe te zwaar aan bij de weging. Hierdoor won Geven de partij en stroomde hij door naar de halve finale, waar Mark Rawes op hem stond te wachten. Geven wist veel schade te maken aan het gezicht van Rawes waarna de dokter ingreep.

BKB 22
Het evenement zal 13 juni 2020 plaatsvinden en zal haar deuren openen in de Indigo at the O2 Arena, in London, Engeland. Klik HIER om je tickets te bemachtigen.



REACTIES