next event
search
Gilbert Burns krijgt  short notice gevecht met Tyron Woodley aangebodenBron foto:

Gilbert Burns krijgt short notice gevecht met Tyron Woodley aangeboden

Mar 16, 2020 Gilbert Burns versloeg afgelopen weekend Demian Maia en lijkt zich nu op te maken voor Tyron Woodley.
Gilbert 'Durinho' Burns won afgelopen weekend van voormalig titeluitdager Demian Maia via een eerste ronde TKO, in Brasilia, Brazilië. Wegens het coronavirus is de UFC London kaart gecanceld en verschuift de UFC zoveel mogelijk partijen naar de USA om de kaart enigszins te redden. Burns krijgt nu op short notice de kans om te vechten tegen voormalig UFC Welterweight kampioen Tyron 'The Chosen One' Woodley.

Het vliegverbod tussen Amerika en Europa is uitgebreid naar de UK. Hierdoor kan UFC Fight Night 171 niet meer plaatsvinden in Engeland. Doordat Leon 'Rocky' Edwards een Engelsman is kan hij niet meereizen naar een nog te bepalen locatie in Amerika. Momenteel heeft Burns een contract gekregen om het op te nemen tegen The Chosen One.

Contract
Via sociale media liet Burns al weten dat hij klaar is om op short notice in te stappen. Nu geeft de Braziliaan aan dat hij het contract heeft gekregen en spoort hij Woodley aan om ook het contract te ondertekenen.



Covington

Ook voormalig interim UFC Welterweight kampioen Colby 'Chaos' Covington laat zich via sociale media horen dat hij het gevecht op short notice wil aannemen. Desalniettemin liet Woodley via een video weten dat Covington alleen gebruik maakt van het momentum, maar dat hij het gevecht heeft afgewezen. The Chosen One laat daarnaast weten dat hij dit weekend hoe dan ook zal vechten.



REACTIES