next event
search
Ismael Londt tekent bij ONE ChampionshipBron foto: ONE Championship

Ismael Londt tekent bij ONE Championship

May 19, 2020 Ismael Londt is een van de nieuwe aanwinsten van ONE Championship, die flink aan het uitbreiden is.

Na Jonay Risco, Bogdan Stoica, Sittichai Sitsongpeenong, Nederlanders Tayfun Ozcan, Murat Aygun en Georgina van der Linden, tekent ook Ismael Londt bij de Aziatische organisatie. Ze lijken flink uit te breiden, Londt is namelijk niet de laatste Nederlander waar ONE Championship het op gemunt heeft.

Contract
De Surinaams-Nederlandse kickbokser verloor zijn laatste 2 partijen bij GLORY en nam toen 2 jaar de tijd om zichzelf te herpakken. Zijn eerste partij was gelijk een toernooi in Duitsland waar hij de semi-finale op knock-out wist te beslissen en de finale won met een technische knock-out. Dit lijkt het bewijs te zijn voor de Aziatische organisatie dat Londt weer helemaal terug is en hem een contract aan te bieden. Ismael heeft getekend voor 2 jaar en zal in ieder geval 6 partijen vechten bij ONE Championship.

Debuut
Het aanbod ligt al een tijdje op tafel, maar werd door de coronacrisis uitgesteld. Er is dan ook nog geen datum bekend wanneer de zwaargewicht zijn debuut gaat maken. Londt zal hoogstwaarschijnlijk Anderson Silva weer tegenkomen, die hij in 2016 tijdens GLORY 26 op punten heeft verslagen, Alain Ngalani en wereldkampioen zwaargewicht Tarik Khbabez. ONE Championship belooft zijn fans dat Ismael ergens in 2020 zijn eerste verschijning gaat maken.




REACTIES