next event
search
Vader Khabib Nurmagomedov toch getroffen door COVID-19Bron foto:

Vader Khabib Nurmagomedov toch getroffen door COVID-19

May 19, 2020 Khabib laat weten dat zijn vader toch is getroffen door COVID-19
Afgelopen week wisten wij te melden dat Abdulmanap Nurmagomedov, de vader van Khabib Nurmagomedov, kunstmatig in coma werd gehouden in een militair ziekenhuis in Moskou. Dit is gebeurt naar aanleiding van complitaties aan de luchtwegen.

Toch COVID-19
Abdulmanap is uit zijn kunstmatige coma gehaald omdat de luchtweg complicaties erger zijn geworden. Vanwege de ernst van de situatie was een operatie aan het hart nodig. Volgens Khabib heeft zijn vader vorig jaar ook een operatie gehad aan zijn hart en zou de operatie van de afgelopen week het gevolg zijn van complicaties wegens COVID-19. Waar eerder werd gemeld dat Abdulmanap negatief is getest blijkt nu dat er dus toch sprake is van COVID-19. Het is echter onbekend wanneer er precies positief is getest.

Meer dan 20
Khabib heeft afgelopen maandag op Instagram zijn verhaal gedaan over de huidige situatie. Zo vertelt hij onder andere dat er meer dan 20 familieleden zijn getroffen door COVID-19 die vervolgens allemaal een verblijf op de intensive care hebben gehad.

Voor degene die vloeiend Russisch spreken is hieronder het desbetreffende Instagram filmpje te zien.
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) op 18 Mei 2020 om 11:53 (PDT)



Gaat deze situatie invloed hebben op de terugkeer van Khabib in de octagon? Wij hopen in ieder geval nog steeds op een spoedig herstel voor Abdulmanap.




REACTIES