next event
search
Petr Yan mag vechten om de vacante BantamgewichttitelBron foto:

Petr Yan mag vechten om de vacante Bantamgewichttitel

May 11, 2020 Petr Yan kan zich voorbereiden op een titelgevecht.
UFC Bantamgewichtkampioen Henry 'Triple C' Cejudo choqueerde afgelopen weekend de MMA-wereld door zijn pensioen aan te kondigen. De geruchtenmolen begint gebruikelijkerwijs gelijk te draaien wie er mogen strijden om de vacante 135-titel. UFC-president Dana White gaf de eerste naam al cadeau, Petr 'No Mercy' Yan. 

Geen verrassing
Tijdens de post fight persconferentie gaf White aan dat hij niet verrast was dat Cejudo met pensioen gaat. Wel was hij verrast dat Triple C het afgelopen weekend aankondigde na zijn succesvolle titelverdediging tegen Dominick 'The Dominator' Cruz. 

''Hij praat al maanden over een pensioen tegen ons'', zegt White. ''Ik wist niet dat hij het vanavond ging aankondigen, maar ik wist dat hij erover dacht, En jullie weten hoe ik daarover denk; als je begint te praten over een pensioen in deze wereld, dan is het hoogstwaarschijnlijk een goed idee. Hoewel ik denk dat hij één van de beste ter wereld is nu, hij zag er geweldig uit.''

Petr Yan
Dan rijst nu de vraag; Wie gaan er strijden om de vacante UFC Bantamgewichttitel? White gaf de eerste naam al prijs en geeft Cejudo daarnaast de tijd om alles goed te laten zakken. Triple C heeft namelijk al aangegeven dat hij bereidt is terug te keren voor het juiste geld

''Het wordt Petr Yan en nog iemand'', zegt White op de vraag wie er gaan vechten om de vacante titel. ''We zullen daar wel uitkomen. We gaan volgende week een titelgevecht maken voor de vacante titel. Die zullen we dan waarschijnlijk zo snel mogelijk opzetten.''

''...we hebben deze week nog twee evenementen hier, woensdag en zaterdag. Dus mijn team zal het druk hebben met werken deze week. Je geeft Cejudo een week de tijd om na te denken. Wanneer wij dan weer thuiskomen op maandag [na de evenementen in Jacksonville], dan zullen we Henry bellen en vragen wat hij echt wil. Als hij dan nog steeds met pensioen wil... matchmaking vergadering is op dinsdag. Dan hebben we een nieuw gevecht op dinsdag.''

Gelukkig
Via sociale media liet Yan al weten dat hij blij is met de kans en dat het hem niet uitmaakt wie zijn tegenstander wordt.''Ik ben heel blij om dit nieuws te horen Dana White'', zegt Yan. ''Laat maar weten waar het is en wanneer het is, de tegenstander maakt mij niet uit. Mijn doel is om de belt te winnen en om de onbetwiste kampioen te worden.''
REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk