next event
search
Tyson vs Tyson?Bron foto: THE SUN

Tyson vs Tyson?

May 27, 2020 Tyson Fury zegt dat hij een aanbod geaccepteerd heeft om te vechten tegen Mike Tyson
Het zal je vast niet ontgaan zijn. Mike 'Iron Mike' Tyson werkt aan zijn comeback. Het is naar eigen zeggen de bedoeling dat hij vecht voor het goede doel. Namen zoals Evander Holyfield en Tito Ortiz zijn al genoemd als mogelijke tegenstanders. Er zou hem zelfs 16 miljoen dollar aangeboden zijn om deel te nemen aan het Bare Knuckle Championship.

Idool
Ook huidig kampioen zwaargewicht Tyson ' The Gypsy King' Fury zegt dat hem een gevecht is aangeboden tegen Iron Mike. Volgens Fury staat er nog niets vast maar is het een gevecht dat hij graag aan gaat. Wanneer het gevecht zal plaatsvinden vinden is daarom nog niet bekend. Fury, die vernoemd is naar zijn idool, zegt dat de mogelijkheid om in de ring te stappen met Tyson is als een droom die uitkomt. De twee zijn inmiddels vrienden en noemen elkaar de grootste van hun generatie.

Toeschouwer
Fury's rivaal Anthony Joshua heeft zich ook uitgesproken over de ambitieuze comeback plannen van Iron Mike. Waar vele het een lachertje vinden denkt Joshua dat zijn held nooit weg is geweest. Maar dat hij enkel 15 jaar op vakantie is geweest. Joshua zou Iron Mike graag weer in actie zien en zal naar eigen zeggen zeker één van de toeschouwers zijn als het zover is.

Grootste plannen voor Mike Tyson dus. Heeft hij het in zich om nog steeds de Iron Mike  van toen te zijn? Of hij maakt hij geen schijn van kans tegen Tyson Fury?REACTIES