next event
search
Dan Hooker over volgende gevecht: 'Het wordt Tony of Oliveira'Bron foto:

Dan Hooker over volgende gevecht: 'Het wordt Tony of Oliveira'

Jul 2, 2020 Dan Hooker wil dit jaar nog in actie komen en hoopt dan Tony Ferguson of Charles Oliveira tegen te komen.
Dan 'The Hangman' Hooker vocht afgelopen weekend in het Main Event van UFC on ESPN 12 tegen voormalig interim UFC Lichtgewichtkampioen Dustin 'The Diamond' Poirier. Het gevecht werd bekroond met een Fight of the Night bonus en is een sterke kandidaat voor een Fight of the Year award. Hooker trok aan het kortste eind na een unanimous decision en kijkt nu voorzichtig weer vooruit.

Plezier
The Hangman laat in gesprek met Submission Radio weten dat hij eindelijk begrijp waar interim UFC Lichtgewichtkampioen Justin 'The Highlight' Gaethje het over had toen hij zei dat vechten tegen Poirier te leuk was.

''Ja, het was een beetje te leuk'', zegt Hooker. ''Nu weet ik waar Gaethje het over had toen hij zei, 'Ik had te veel plezier tijdens het gevecht met Dustin', hij liet zich teveel meeslepen. Het is gewoon leuk om tegen hem te vechten. Hij praat tegen zijn hoek, hij praat tegen mij. Ik begon terug te praten en ik liet mij gewoon meeslepen in zijn spelletje. Ik liet mij meeslepen omdat ik te veel plezier aan het maken was.''

Tony of Oliveira
Hooker wil voor het einde van het jaar weer de UFC-octagon instappen en denkt dat zijn volgende tegenstander Tony Ferguson of Charles Oliveira wordt.

''Ik heb mijn ogen al gericht op mijn volgende gevecht en ik denk dat het Tony of (Charles red.) Oliveira wordt. Een van die twee zal weer een Main Event zijn. Maar Oliveira daagt nu Poirier en Conor (McGregor red.) uit. Hij daagt iedereen behalve mij en Tony uit, hij draait er een beetje omheen.''

''Hij is een grappige gast'', vervolgt Hooker. ''Ik moet afwachten want logischerwijs is Tony een betere optie voor mij. Maar als ik terug moet gaan om mijn plek in de top 5 opnieuw te claimen dan doe ik dat met alle plezier. Ik wil gewoon weer vechten voor het einde van het jaar en één van die twee klinkt gewoon logisch voor mij.''REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk