next event
search
Vader van Khabib Nurmagomedov overledenBron foto: Express.co.uk

Vader van Khabib Nurmagomedov overleden

Jul 3, 2020 De vader van Khabib is overleden aan de gevolgen van complitaties door COVID-19
In mei wisten wij te melden dat Abdulmanap Nurmagomedov, de vader van Khabib Nurmagomedov toch getroffen was door COVID-19. Terwijl uit eerdere testen bleek dat hier geen sprake van was. Helaas is nu het nieuws naar buiten gekomen dat Abdulmanap door de gevolgen van complitaties door COVID-19 is overleden.

57 jaar
Abdulmanap is in april kunstmatige coma gebracht in de hoop dat dit zou bijdragen aan zijn herstel. Op een gegeven moment leek hij aan de betere hand en is hij uit zijn kunstmatige coma gehaald. Abdulmanap kreeg vervolgens een hartaanval en is wederom in kunstmatige coma gebracht zodat er een bypass operatie uitgevoerd kon worden. Echter, de behandeling mocht niet baten en Abdulmanap is op 57 jarige leeftijd overleden. Dit is vandaag bevestigd door vriend van de familie Ramzan Kadyrov. Kadyrov is de leider van de Tsjetsjeense Republiek.

Iedereen in kamp Nurmagomedov had respect voor Abdulmanap als persoon maar ook zijn kennis en kwaliteiten in de vechtsport wereld. Hij zal dan ook zeker gemist worden door familie en vrienden. Moge hij rusten in vrede.




REACTIES