next event
search
Jairzinho Rozenstruik verslaat Junior dos Santos via TKOBron foto: UFC

Jairzinho Rozenstruik verslaat Junior dos Santos via TKO

Aug 16, 2020 Jairzinho Rozenstruik zet zijn tweede voormalig UFC-kampioen op zijn record. Tegen wie wil jij Rozenstruik nu zien vechten?
Jairzinho 'Bigi Boy' Rozenstruik heeft alweer revanche gepakt voor zijn eerste verloren MMA-partij van afgelopen mei. De Surinamer trof afgelopen nacht voormalig UFC Zwaargewichtkampioen Junior dos Santos 'Cigano'. Rozenstruik won het zwaargewicht schaakspel via een TKO in de tweede ronde.

TKO
De twee zwaargewichten zijn geen onbekende van elkaar. Beide trainen bij American Top-Team in Florida. De voormalig UFC-kampioen stelde zelfs voor om samen te sparren in voorbereiding op hun gevecht. Dat een knockout de uitkomst zou worden was voor vele geen verrassing. Het wachten was op de eerste goede stoot in het zwaargewicht schaakspel. Uiteindelijk kwam die in de tweede ronde aan de kant van Rozenstruik. Hiermee voegt de Surinamer na voormalig UFC-kampioen Andrei 'The Pitbull' Arlovski een tweede voormalig UFC-kampioen aan zijn record.

Next
Tijdens zijn post fight interview met Joe Rogan laat Rozenstruik weten dat de fans hun zegje mogen doen tegen wie hij nu moet vechten. Bigi Boy hoopt dat Francis 'The Predator' Ngannou zijn kans krijgt voor een rematch tegen UFC Zwaargewichtkampioen Stipe Miocic. Mocht The Predator dan wel zege vieren, dan wil Rozenstruik een rematch tegen Ngannou voor de titel.

Klik HIER om het gevecht met Junior dos Santos terug te kijken.
REACTIES