next event
search
GLORY 89: Hari versus JürjendalBron foto: Glory Kickboxing

GLORY 89: Hari versus Jürjendal

Oct 4, 2023 Badr Hari zal op 7 oktober vechten tijdens GLORY 89 in Burgas, Bulgarije. Oorspronkelijk stond Hari gepland om op GLORY 88 in Parijs te vechten maar Hari trok zich terug na de verwoestende aardbeving in zijn thuisland Marokko.

De kickbokslegende neemt het nu op tegen de Estse Uku Jürjendal waarbij de winnaar zich kwalificeert voor de GLORY Heavyweight Grand Prix in december.

“We zijn blij dat we met een snelle oplossing komen en Badr Hari weer in de ring kunnen krijgen”, zegt Robbie Timmers, matchmaker van GLORY. “Helaas heeft James McSweeney ander plannen en kon hij niet vechten op GLORY 89. Als gevolg hiervan is Uku Jürjendal ingestapt.”

Vanwege het uitvallen van Badr Hari uit het GLORY 88-evenement in Parijs maakt GLORY een speciaal gebaar naar degenen die kaartjes en de online PPV hebben gekocht.

Iedereen die een kaartje voor GLORY 88 heeft gekocht ontvangt een gratis code om GLORY 89 te bekijken. Klanten moeten een formulier invullen om hun PPV-code te claimen - klik hier.

Iedereen die de GLORY 88 PPV gekocht heeft krijgt gratis toegang om GLORY 89 te bekijken. Details worden verzonden naar de PPV kopers.

GLORY 89 is wereldwijd live te bekijken via GLORYFights.com en is i9n Nederland exclusief te zien op Videoland.

REACTIES