next event
search
Hexagone MMA komt naar Nederland in co-promotie met Enfusion Cage EventsBron foto: Enfusion

Hexagone MMA komt naar Nederland in co-promotie met Enfusion Cage Events

Oct 4, 2023 Op 28 oktober 2023 komt de Franse MMA organisatie Hexagone MMA naar Alkmaar. In het sportcomplex Hoornse Vaart organiseren ze een evenement dat mede wordt gepromoot met Enfusion Cage Events (ECE).

Na succesvolle evenementen in de Verenigde Arabische Emiraten en Duitsland vorig jaar, zal de volgende internationale stop van Hexagone MMA Nederland zijn.

Hexagone MMA zal waarschijnlijk het hoofdprogramma verzorgen en ECE het voorprogramma. Vechters van beide organisaties zullen het tegen elkaar opnemen en deze eerste samenwerking belooft een uniek aanbod voor fans.

"We kijken er erg naar uit", zegt Jerome Pourrut, medeoprichter van Hexagone MMA. "Dit is ons eerste evenement in het buitenland dit jaar en we hebben hoge verwachtingen. Bij dit evenement hebben we ervoor gekozen om samen te werken met ECE, een bekende kickboks- en MMA-promotor."

Hexagone MMA is bezig met om haar aanwezigheid over de hele wereld uit te breiden, zo zette de organisatie in 2022 de kooi in Dubai op en organiseerde ze een evenement in Oberhausen in co-promotie met GMC, een grote Duitse organisatie in mixed martial arts. Daarnaast heeft Hexagone MMA op 7 september de krachten gebundeld met BRAVE CF, een MMA organisatie uit het Midden-Oosten.

"We kunnen niet wachten om deze show te promoten in samenwerking met Hexagone MMA, als een van de meest ambitieuze mixed martial arts-organisaties in Europa", aldus Edwin Van Os, voorzitter van de ECE. "Samen zullen we onze fans een onvergetelijke avond bieden."

Kaarten voor dit evenement zijn beschikbaar via MVO PROMOTIONSREACTIES