next event
search
GLORY COLLISION 6 PersconferentieBron foto:

GLORY COLLISION 6 Persconferentie

Oct 3, 2023 Afgelopen dinsdag 3 oktober hebben zwaargewichttitanen Rico Verhoeven en Tariq 'Cookie' Osaro elkaar ontmoet op een speciale persconferentie voorafgaand aan hun Champion vs. Champion-wedstrijd tijdens GLORY COLLISION 6 op 4 november in het Gelredome in Arnhem , Nederland.

De persconferentie werd live gestreamd op het officiële GLORY YouTube kanaal en was de eerste confrontatie tussen Verhoeven en Osaro.

Daarnaast waren er nog meer sterren uit GLORY COLLISION 6 die het podium betraden. De GLORY licht-zwaargewichtkampioen Donegi Abena en zijn rivaal Tarik Khbabez, middengewicht titeluitdager Michael Boapeah, Jay Overmeer, Hamicha en Chico Kwasi.

Fans in Nederland kunnen GLORY COLLISION 6 exclusief live bekijken op Videoland, fans wereldwijd kunnen kijken op GLORYFights.com

REACTIES